Како куповати?

Куповати у нашој електронској продавници е-Филателија је веома једноставно. Производи су сортирани по основним категоријама, години издања и темама, што олакшава навигацију кроз садржај е-Филателије. Уз помоћ претраживача у горњем десном углу интернет странице може се вршити претраживање по називу производа.

У електронској продавници е-Филателија можете куповати на два начина:

  1. као нерегистрован корисник
  2. као регистрован корисник

Регистрација

При врху странице е-Филателија кликните на „Мој налог“. Ако сте се регистровали раније, уписујете своје корисничко име и лозинку па кликнете на дугме „Улогујте се“. У случају прве пријаве, када желите да се региструјете, потребно је да унесете своју адресу е-поште и лозинку па кликнете на дугме „Региструјте се“. Ако сте тачно унели податке, на адресу е-поште коју сте навели стићи ће Вам потврда регистрације. Уз помоћ адресе е-поште и лозинке, у сваком тренутку можете приступити свом корисничком налогу, проверити статус наруџбине, прегледати претходне наруџбине, изменити унете податке за наплату и испоруку, изменити лозинку и сл.

Ако се не желите регистровати, након бирања производа и додавања у корпу, завршите куповину кликом на „Наставите са плаћањем“ и унесите обавезне податке за наплату: име и презиме, држава, улица и кућни број, град, поштански број, телефон и адреса е-поште.

Куповина

Купујете кликом на дугме „Додај у корпу“. У Вашој корпи можете додавати и уклањати производе које желите купити. Имате могућност избора количине, да ли желите да марке буду жигосане (пригодним жигом) и уноса напомене. Логичан редослед корака Вас даље води кроз процес куповине. Када сте напунили корпу, кликнете на дугме „Преглед корпе“, проверите садржај корпе, изаберете начин испоруке: достава на адресу или лично преузимање, а затим кликнете на дугме „Наставите са плаћањем“. Након уноса личних података за наплату и испоруку, бирате начин плаћања: плаћање преко рачуна или плаћање при преузимању. Купци ван Србије могу изабрати само плаћање преко рачуна и доставу на адресу. Да бисте могли наставити са куповином, обавезно чекирајте поље да сте прочитали и да прихватате Опште услове коришћења. Куповина се завршава кликом на дугме „Наручите“. Након тога, добијате информацију да је Ваша наруџбина примљена. Она садржи број и датум наруџбине, укупан износ и изабрани начин плаћања са детаљима. На Вашу адресу е-поште аутоматски стиже потврда о обављеној наруџбини. Ако не примите ову е-поруку, јавите нам се на адресу е-поште: srbijamarka@posta.rs како бисмо могли наћи и потврдити Вашу наруџбину.

Одустанак од куповине

Изјава о одустанку од уговора