Како куповати?

Куповати у нашој електронској продавници еФилателија је веома једноставно. Производи су сортирани по основним категоријама, години издања и темама, што олакшава навигацију кроз садржај еФилателије. Уз помоћ претраживача у горњем десном углу интернет странице може се вршити претраживање по називу производа.

У електронској продавници еФилателија можете куповати само као регистрован корисник.

Регистрација

При врху странице еФилателија кликните на „Мој налог“. Ако сте се регистровали раније, уписујете своје корисничко име и лозинку па кликнете на дугме „Улогујте се“. У случају прве пријаве, када желите да се региструјете, потребно је да унесете своју адресу е-поште и лозинку па кликнете на дугме „Региструјте се“. Ако сте тачно унели податке, на адресу е-поште коју сте навели стићи ће Вам потврда регистрације. Уз помоћ адресе е-поште и лозинке, у сваком тренутку можете приступити свом корисничком налогу, проверити статус наруџбине, прегледати претходне наруџбине, изменити унете податке за наплату и испоруку, изменити лозинку и сл.

Након бирања производа и додавања у корпу, завршите куповину кликом на „Наставите са плаћањем“ и унесите обавезне податке за наплату: име и презиме, држава, улица и кућни број, град, поштански број, телефон и адреса е-поште.

Куповина

Купујете кликом на дугме „Додај у корпу“. У Вашој корпи можете додавати и уклањати производе које желите купити. Имате могућност избора количине, да ли желите да марке буду жигосане (пригодним жигом) и уноса напомене. Логичан редослед корака Вас даље води кроз процес куповине. Када сте напунили корпу, кликнете на дугме „Преглед корпе“, проверите садржај корпе, а затим кликнете на дугме „Наставите са плаћањем“.

Купци из Србије који изаберу као начин испоруке доставу на адресу плаћање могу извршити платним картицама или преко рачуна. Уколико изаберу лично преузимање плаћање могу извршити платним картицама, преко рачуна или готовинском уплатом при преузимању робе у продавници „Филателија“.

Купци из иностранства могу изабрати плаћање платним картицама или преко рачуна a доставa je на адресу.

Да бисте могли наставити са куповином, обавезно чекирајте поље да сте прочитали и да прихватате Опште услове пословања. Куповина се завршава кликом на дугме „Наручите“. Након тога, добијате информацију да је Ваша наруџбина примљена. Она садржи број и датум наруџбине, укупан износ и изабрани начин плаћања са детаљима. На Вашу адресу е-поште аутоматски стиже потврда о обављеној наруџбини. Ако не примите ову е-поруку, јавите нам се на адресу е-поште: srbijamarka@posta.rs како бисмо могли наћи и потврдити Вашу наруџбину.

Одустанак од куповине

Изјава о одустанку од уговора